Schermafbeelding 2024-09-16 om 09.25.13

Chef Holtzem start eigen zaak in Hasselt

Mario Holtzem, gekend als chef-kok voor private dining, stand-in chef in topzaken en cateraar op diverse feestlocaties, gaat (eindelijk) van start met een eigen vaste stek. Het Portoal in Sint-Lambrechts-Herk, dat al een tijdje op zoek was naar een nieuwe exploitant, zal door Mario worden omgetoverd tot een exclusieve ruimte voor private dining en events.

Het is veel enthousiasme dat Mario Holtzem de nieuwe stap in zijn carrière aankondigt. “Na meer dan 40 jaar in de culinaire wereld heb ik besloten een nieuwe weg in te slaan”, vertelt hij. “Het Portoal zal geen klassieke brasserie meer zijn, maar zal plaats maken voor een eigen private dining concept: A Taste for More. We bieden er diverse mogelijkheden aan. Je kunt er een intiem diner voor acht personen plannen of een groots evenement voor 200 gasten laten plaatsvinden. We gaan dus zeer breed: van privé diners en recepties tot restaurantavonden en afhaalmenu’s tijdens feestdagen. Wij verzorgen alles met veel passie en vakmanschap.”

“We werken momenteel hard aan de voorbereidingen en kunnen niet wachten om onze eerste gasten binnenkort te verwelkomen. Vanaf november zou de nieuwe zaak operationeel moeten zijn.” Tegelijk blijft Mario Holtzem actief voor catering, home cooking en bedrijfsevents. Bezig baasje!