Philippe Lowette en zijn partner Sarina Haesevoets zijn uitstekend op dreef. Elk jaar schuiven ze in gekende culinaire gidsen als Gault&Millau een trapje hogerop. En ze mikken op meer. Zo werden er zopas nog grondige verbouwingswerken doorgevoerd, waardoor de zaak nog meer plaats en beleving biedt om ten volle van de verfijnde en creatieve gerechten te kunnen genieten.
Nog een bevestiging van het uitstekende werk dat in Bistro Philippe wordt geleverd, is de vermelding in de gids JRE. De Jeunes Restaurateurs d’Europe is een verzameling van 350 jonge chefs, die verspreid over 15 Europese landen, worden geselecteerd omwille van hun passie en gedrevenheid voor de verfijnde keuken. In Limburg staan bijvoorbeeld Jo Grootaers van Altermezzo, Pieter Caubergs van Sarriette en Giovani Oosters van Vous Le Vous in de hoog aangeschreven gids vermeld.
En nu dus ook Philippe Lowette. “Een geweldige erkenning is dit. In het rijtje mogen thuishoren van vele grote namen, vaak met Michelin-sterren aan de muur, is een hele eer voor ons. Het is een prachtige bekroning voor de inspanningen die we hebben gedaan om dit niveau te bereiken. Een prestatie van het hele team, want deze vermelding komt er niet alleen door de culinaire waardering, maar ook door de uitstekende bediening en sfeer in de zaak. We gaan ten volle genieten van deze onderscheiding en vliegen er dan meteen opnieuw in om de lat nog een stukje hoger te leggen!”