Bar Bouffe is een concept dat C.Group tot dusver al op 4 andere locaties in Limburg toepast. De uitbating van ‘de ziekenhuiscafetaria’ wordt daarbij naar het niveau van de betere brasserie getild. Met de nieuwe zaak in het Truiense ziekenhuis komt er dus een vijfde vestiging van Bar Bouffe.
Voor zaakvoerder Dimitri Beckers is het een beetje terug thuiskomen. Heel zijn jeugd bracht hij immers door in Ordingen. “Het voelt goed aan om terug naar Sint-Truiden te komen. Ik ben blij dat ik de kans krijg om van het oude ziekenhuisrestaurant een moderne bistro te maken. Je kan er in alle comfort en rust genieten van je maaltijd, met bediening aan tafel. De oude cafetaria werd volledig getransformeerd. Het is een volledige nieuwe look met een ‘feelgood’ inrichting. We hebben veel aandacht besteed aan de akoestiek en aan de vlotte doorgang voor bezoekers en patiënten van het ziekenhuis”, zegt Beckers.
Bar Bouffe Trudo biedt niet alleen een dagmenu en gerechten à la carte aan, maar zal ook afhaal organiseren voor de ziekenhuiskamers. “We voegen er bovendien een volledig vernieuwde shop aan toe, waar cadeautjes, verzorgingsproducten en nog veel meer benodigdheden te koop zijn.”
Dimitri Beckers is fier op het verwarmd buitenterras, dat een belangrijke meerwaarde biedt voor de nieuwe zaak en apart toegankelijk is. “We zijn klaar om ook van deze vijfde vestiging een groot succes te maken. Het team is bijzonder gemotiveerd om alle klanten de beste service te bieden. Het zal een positief effect hebben op de soms sombere sfeer die een ziekenhuisbezoek met zich meebrengt”, besluit de zaakvoerder.
J.Cr/K.Me