Na de succesvolle VIP Experience op Pukkelpop afgelopen weekend (900 mensen) en het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg, vorige woensdag (1.250 gasten) gaat Atelier V gewoon door met de massa-events te voorzien van hun culinaire expertise.
“Tijdens de 24 Uur van Zolder breken we alle records”, lacht Ruben Robeyns. “Op 30 verschillende locaties rond het circuit voorzien we meer dan 5.000 genodigden van eersteklas catering. We pakken uit met diverse formules, van street food over Ofyr-barbecues tot rijkelijke kreeftenbuffetten.”
Atelier V heeft maar liefst 300 personeelsleden gemobiliseerd om dit huzarenstukje te verwezenlijken.
En alsof dat nog niet volstaat, staat het Hasseltse cateringbedrijf ook in voor een nu al memorabele afterparty op de 24 Uur. “Hiervoor bundelen we de krachten met The Barrel, een gevestigde naam in de horecawereld”, vertelt Ruben Robeyns. “We serveren er een mix van live-acts, smaakvolle cocktails en de aanstekelijke beats van DJ JMbargo,
bekend van Ocean Club Marbella.” Het zal daar stuiven in Zolder!