Tijdens de eerste fase kregen de beenhouwerij, kaastoog, traiteur, bakkerij, groente- en fruitafdeling van de versmarkt meer plaats. Nu zijn de wijnen en de productieruimte van de bakkerij aan de beurt.
“Door de jaren heen verzamelden we een unieke collectie, verstopt in onze wijnkelder. Die opmerkelijke flessen willen we een plaats geven in een gloednieuwe setting. Bovendien richten we een proefzaal in voorzien van alle moderne faciliteiten”, vertelt Lawrence.
Deze degustatieruimte heeft een dubbele functie. Het doet ook dienst als vergaderzaal. “Ons voornaamste doel is mensen samenbrengen met lekker eten en drinken. Binnenkort kunnen bedrijven deze ruimte huren. Een verse lunch of wijntasting achteraf maken meetings extra aangenaam”, aldus Vechter.
Bakker aan de slag
Ook de productieruimte van de bakkerij wordt verbouwd. Het is zo ontworpen dat de klanten een blik krijgen achter de schermen. “We willen de mensen laten zien dat er veel handwerk in hun wekelijkse taartje kruipt. Zo groeit de appreciatie voor een ambachtelijk product.”
Verder volgt er een uitbreiding van het assortiment ambachtelijke koffie, thee en keramiek. “Momenteel werken we samen met verschillende koffiebranders. Zo kunnen we enkele kwaliteitsvolle soorten aanbieden, gebrand naar onze smaak.”