Het begon voor Kelly en Joery een maand voor de uitbraak van het coronavirus met 1 foodtruck. “Frieten en snacks vallen bij elke Belg in de smaak”, vertelt Kelly. “Toen de coronamaatregelen versoepelden, wilden we de klanten ook iets meer bieden. Zo zitten er ook kaaskroketten met Oud Brugs in het assortiment. Door de groei van Twins kwam er al een tweede foodtruck bij en hebben we ook een zomerbarcontainer. Nu zijn er concrete plannen voor een mobiele drankwagen met een hangtoog en krukken.”
“De zomerbarcontainer stond op Bar Zuid in Sint-Jozef Rijkevorsel. Daar hebben we een overrompeling gehad nadat Piet Huysentruyt zich lovend uitsprak over onze friet met stoofvlees. Gene Thomas belde deze zomer voor een privéfeest omdat hij 50 jaar geworden is. Dan doe je stiekem een kleine vreugdedans. Door de mond-aan-mondreclame hebben we ook al de catering gedaan bij de AED-studio’s in Lint.”
Dessertenbuffet
In de toekomst wil Twins zich nog meer profileren met walking dinners. “Voor bedrijfs- of trouwfeesten is het een ideale formule”, legt Kelly uit. “Een walking dinner met 5 gangen kost ongeveer 30 euro per persoon. Doe daar een dessertenbuffet bij en je hebt voor een goede prijs gegeten. De Alpacafarm in Minderhout (Hoogstraten) biedt vanaf volgend jaar haar locatie aan voor feesten. Met de uitbaters hebben we een samenwerking. Ook in de plantentuin van Merksplas zijn er mogelijkheden. Ik wil benadrukken dat we verjaardagsfeestjes bij iemand thuis met frietjes en snacks blijven doen.”
Hun vaste job geven Kelly en Joery voorlopig niet op. “Joery werkt als zelfstandige voor het plaatsen van airco’s en ik ben nachtzorgkundige”, zegt Kelly. “Toen we net gestart waren en corona uitbrak, was het goed dat we die zekerheid hadden. Ondertussen kunnen we rekenen op een 15-tal jobstudenten om mee te werken bij Twins.”