Na zijn samenwerking met het Olense traiteurbedrijf Maison Parfait heeft Sander Heyns zijn eigen eventbedrijf opgericht. Met Adamant wist hij al enkele grote Antwerpse klanten te strikken.
In het middelbaar droomde Sander ervan om zijn eigen zaak te hebben. “Daarom ben ik bedrijfsmanagement gaan studeren”, vertelt hij. “Ik heb dus geen opleiding als kok gehad. Bovendien had ik nog altijd de ambitie om zelf verder te gaan. Vandaar is de samenwerking met Maison Parfait eind vorig jaar gestopt. Na 2,5 jaar in dienstverband en 8 maanden bij Maison Parfait is de oude droom dus in vervulling gegaan.”
Kempen en Antwerpen
Voortaan is Sander zelfstandig eventplanner en coördinator. Hij opereert onder de bedrijfsnaam Adamant. “Nu ben ik niet langer een leverancier maar organiseer ik zelf het totaalbeeld. Daarnaast bied ik mijn freelance diensten als event manager of event supervisor aan. In die functie zorg ik voor de productie van events, met onder meer het aansturen van het personeel en het onderhouden van het contact met de klant als mijn verantwoordelijkheden.”
Het werkingsgebied van Maison Parfait was de streek rond Olen en Herentals. “Daar heb ik ook nog enkele klanten maar het bedrijf is gevestigd in Turnhout en ik woon zelf in Antwerpen. Ik heb hier intussen een mooi klantenbestand met onder de Koningin Elisabethzaal en De Serre. Binnenkort organiseer ik mee een groot event in Turnhout.”