“Wout Bru had een unieke foodbox samengesteld vol gastronomische hoogstandjes. Dit 3-gangen menu konden onze gasten thuis verder klaarmaken”, vervolgt Jimmy Maes. “Een beetje een doe-menu om nog meer in je eigen bubbel te genieten. Rechtstreeks keukengeheimen van een topchef ontfutselen, kan je niet iedere dag.”
De deelnemers konden tijdens deze zoom meeting rechtstreeks aan Wout Bru vragen stellen. De chef gaf ook enkele persoonlijke kooktips en -geheimen vrij. “Het was een boeiende avond met zeer nieuwsgierige deelnemers”, vertelt een tevreden Bru. “In deze bizarre tijden was het heel fijn om samen met m’n goede vriend Jimmy Maes de deelnemers te kunnen verwennen.”
Wout Bru is een Kempense topchef, afkomstig uit Beerse, met veel ervaring in het buitenland. In Eygalières in het Franse Massif des Alpilles opende hij zijn eerste zaken. Vandaag heeft hij de culinaire teugels van Le Sanglier in Durbuy in handen.