Het nieuwe restaurant biedt niet alleen sushi aan, maar ook Thaise gerechten, wok, curry’s en grillgerechten, schrijft Gazet van Antwerpen. Voor de twee schoonbroers is Moshi Sushi in Lille het tweede filiaal. “In 2017 hebben we in Ranst een eerste filiaal geopend, en het is er een succes”, vertelt uitbater Madan Dawadi, die samen met Santosh Paudel de zaak uitbaat. “We zochten al even een locatie voor een tweede filiaal, en vonden het in Lille.”
Begin januari begon het duo met de inrichting van het restaurant. De toog kreeg een opknapbeurt, de verlichting is vernieuwd en er is een toog bijgeplaatst. Als het weer mag en kan, zullen er 30 klanten kunnen plaatsnemen.
Paudel woont al 13 jaar in België en heeft een horecadiploma op zak. “Ik werkte 5 jaar als chef-kok in restaurant De Kroon in Brasschaat. Eind 2015 opende ik al een sushibar in Hasselt, maar die is intussen overgenomen.” In Lille zal chef-kok Gopal Neupane een breed aanbod van Oosterse gerechten klaarmaken.
Vanaf 23 februari zal Moshi Sushi ook thuisleveringen aanbieden in Lille, maar ook in de buurgemeenten Kasterlee, Malle, Herentals, Vorselaar, Grobbendonk en Turnhout.