Vlaanderens bekendste cocktailshaker Manuel Sips heeft in Kasterlee bistro Mill Hill geopend. Hij leidt de zaak met zijn nicht Stien en neef Wolf. Wouters is afkomstig van Kasterlee en runt in Antwerpen met zijn broer Ollie al jarenlang cocktailbar Sips.
In Gazet Van Antwerpen doet Manuel Wouters, die ook te zien is op de kookzender njam!, het verhaal van Mill Hill. “Ik wilde eerste een hotel in Kasterlee kopen, maar ik kwam uiteindelijk terecht bij de voormalige taverne Aan de Molen (aan Keeses Molen, red.). Ik heb het hele terrein kunnen aankopen. Mijn nicht Stien, die een koksopleiding heeft gevolgd, wilde ook zelfstandig een zaak uitbaten. Hoe meer we hier kwamen, hoe meer zin we erin kregen.”
De initiatiefnemers stripten het gebouw en vernieuwden het interieur. Ze installeerden een open keuken en creëerden 60 zitplaatsen. Buiten plaatsten ze een nieuw terras. Ook de minigolf met 18 holes werd volledig opgeknapt.
Mill Hill ging met stille trom open in april en acht zich nu volledig klaar om het grote publiek te ontvangen. De zaak profileert zich als een kruisbestuiving tussen een countryclub, brasserie, wijn- en cocktailbar en gelateria.
Het volledige verhaal lees je dit weekend in Gazet Van Antwerpen, regio Kempen.