Boodschappen doen in Colruyt Herentals is nu nog aangenamer en efficiënter dankzij de geoptimaliseerde winkelroute die loopt over maar liefst 2.129 m² winkelruimte. Gerant Dries Wicke: “Omdat we de charcuterie uit de versmarkt bij het vlees in de beenhouwerij hebben gezet, vinden klanten nu alle vleesbereidingen op één plaats. Er is een uitgebreide keuze vers vlees en een vernieuwd traiteursassortiment. De zelfbedieningstoog werd vervangen door doorzichtige, gesloten koelkasten die een pak minder CO2 uitstoten. Dankzij het open atelier zie je onze beenhouwers aan het werk. Zo kan je ze makkelijk aanspreken voor vragen of speciale bestellingen. En in de versmarkt hebben we zo meer ruimte voor o.a. nieuwe producten.”
Daarnaast verdubbelde het aanbod parafarmacie en ook het gloednieuwe broodmeubel is het ontdekken waard. Het garandeert de kwaliteit van ons dagvers brood en klanten drukken zelf de barcode af voor het gekozen brood. Zo winnen ze tijd aan de kassa.
Extra aandacht voor duurzaamheid
De winkel in Herentals heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd door het ventilatiesysteem en voor maar liefst 75 % hergebruikt om de winkel te verwarmen. Dankzij de zonnepanelen op het dak wordt eigen groene energie opgewekt. In de overdekte fietsenstalling zijn er 16 vernieuwde, extra brede fietsrekken waar (bak)fietsen makkelijk en veilig vastgemaakt kunnen worden.
Opendeuravond op dinsdag 22 oktober
Gerant Dries Wicke: “We kijken er met het hele team van 50 winkelmedewerkers en 10 beenhouwers naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen. En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 22 oktober van 17 tot 20 u.”