Events Catering Bevers uit Rijkevorsel heeft op de vakbeurs Festivak in Mechelen zijn nieuwe cateringconcept boven de doopvont gehouden. Het kreeg de naam B-verse en richt zich naar bedrijfsevents en –incentives onder de noemer ‘origineel en laagdrempelig’.
Begin vorig jaar pakte ECB al eens uit met een nieuw, premium concept voor massa-events. De traditionele friet en hotdog werd vervangen door verse frieten en een tof bakje en een speciaal ontwikkelde, luxe hamburger. Ook de verkoopkramen kregen een nieuwe branding, inclusief belevingsterrassen en comfortabele zitgelegenheid. “We brengen de vipbeleving naar de gewone toeschouwer”, klonk het bij die gelegenheid.
Happy mindset
“In de zomer dit jaar ontsprong het idee om met een nieuw concept een nieuwe markt aan te spreken”, vertelt bedrijfsleider Jaak Francken. “En dat is die van de bedrijfsevenementen. B-verse wil vanuit lekkere f&b-concepten mensen samen te brengen en te verrassen. Het meet zich een identiteit aan die een sociale en happy mindset losmaakt. Geen zilveren bestekken of dure porseleinen borden maar smart ontwikkelde disposables met verse f&b-ingrediënten.” Mogelijkheden zijn onder meer een brunch, een speciale wine & dine-avond, een afterwork of een streetfoodfestival.
De onderneming trok Dries Van Dyck aan om het concept mee vorm te geven.