Na twee jaar coronastilte organiseert de Herentalse serviceclub opnieuw ‘Rond de tafel met’. Voor deze editie zakt de Nederlandse sterrenchef Edwin Vinke af naar de Kempen.
“We komen met onze organisatie elke maand samen, allemaal om dit evenement op poten te zetten”, vertelt Jorge Cools. “Eerder al konden we chefs als Wout Bru en Peter Goossens strikken. De avond kan altijd op veel belangstelling rekenen van ondernemers in de regio.”
Goede doel
“Ook deze editie gaat elk hoekje van Link 21 gevuld zijn”, maakt Cools zich sterk. “Elk lid kon een tafel kopen voor klanten en zakenrelaties. In totaal komen 336 ondernemers dineren.” De opbrengst van de ’tafelverkoop’ schenkt de organisatie aan verschillende lokale goede doelen, zoals 2WalkAgain en het Rondoufonds voor Duchenne-onderzoek.
Om 23u gaan de stoelen en tafels aan de kant. “Dan gaat de champagnebar open en barst het feest los. Je mag me voor zaterdagavond vooral veel ambiance toewensen, liefst tot in de late – of vroege – uurtjes.”