De klanten vinden ’t Pannehoekske, en vooral Christof en Jana, vanzelf. “De eerste dag zat de zaak al helemaal vol”, glundert de zaakvoerder. “We hebben in Chocolat Square in redelijk korte tijd een vast en trouw klantenbestand opgebouwd en dat vindt ons ook hier. Dat doet enorm veel deugd.”
Sinds deze week staan Christof en zijn vrouw Jana niet meer samen in een zaak. “Dat is wel wennen”, geeft hij toe. “Jana blijft in Chocolat Square, waar we blijven focussen op pralines, fijne huisgemaakte patisserie en barista. Daar konden we de klanten geen maaltijd aanbieden. Dat doen we dus voortaan hier.”
Verse ingrediënten
In ’t Pannehoekske staan niet alleen pannenkoeken en American pancakes op het menu, maar ook croques, pasta’s en stoofpotjes. “De croques zijn de wafelcroques die we ook al in Chocolat Square aanboden: croques die in een wafelijzer worden bereid.”
“We maken alles vers en met de beste ingrediënten. Ik zou sommige gerechten goedkoper kant-en-klaar kunnen inkopen, maar we hebben onze naam gemaakt met die zelfbereide gerechten en dat wil ik niet verloochenen. Voor het pannenkoekendeeg gebruiken we ook volle melk die recht van de boerderij komt.”
’t Pannehoekske is gevestigd waar voordien Gust en daarna Bold te vinden was. Het interieur is gebleven, alleen de meubels zijn anders. “Nu kunnen mensen comfortabeler aan een tafel eten en naar verluidt zitten de nieuwe stoelen ook erg goed.”