Restaurant en cocktailbar Bar Fizz opende in oktober 2020 met heel wat fuzz de deuren. Eindelijk had Kollektiv Productions, het bedrijf achter de zomerbars in onder meer Turnhout en Beerse, een vaste stek. Eind april vorig jaar ging de zaak dicht voor een zomersluiting tot september. De deuren bleven echter toe.
Nu laten Michaël Serrien en Vincent Bourgeois weten dat zij Bar Fizz hebben overgenomen. Zij openden ook al in oktober 2020 Bardo in het pand van het failliete D’Vine op de Grote Markt, op een steenworp van Bar Fizz. “We bereiden ons voor op een ambitieuze herstart”, klinkt het. “Op 23 februari zetten we de deuren weer open met een jong, hip team.”
Casual dining en sharing
Met het aantrekken van mixologist Tom Steurs wordt opnieuw volop ingezet op een uitgebreid assortiment cocktails. “Hij zorgt voor een perfecte balans tussen smaak, creativiteit en kwaliteit”, zeggen Michaël en Vincent. “Chef Sharon Van Hullebusch zet de smaakpapillen op scherp en presenteert het Chef’s Experience Menu, vol wereldse invloeden en lokale ingrediënten.” Casual dining en sharing zijn de modewoorden waarmee het menu verder omschreven wordt.
Michaëls zoon Maxim Serrien ten slotte ontvangt de gasten en begeleidt hen bij hun keuzes. “Met dit enthousiast team zetten we de spirit van Bar Fizz met succes verder. Bar Fizz wordt de perfecte plek om te ontspannen, te socialiseren en te genieten van de beste drankjes en hapjes. De heropening op donderdag 23 februari is een ‘game changer’ in de barscène van deze stad.”