KRISTOF VAN LUTSENBORG

Kristof Van Lutsenborg treedt als vennoot toe tot Everclean

Kristof Van Lutsenborg is als aandeelhouder/bestuurder toegetreden tot Everclean bv. De voormalig zelfstandig kantoorhouder van ING Bank is met 50% medeaandeelhouder geworden.

Everclean, totaalleverancier van facilitaire benodigdheden, industriële en huishoudelijke onderhoudsproducten kondigt een nieuw partnership aan. Kristof Van Lutsenborg treedt aan als vennoot van het Turnhoutse bedrijf. Het nieuwe partnership tussen Manuel Evers en Kristof Van Lutsenborg zal de groei van de firma verder stimuleren.

“Samen zullen we ons richten op het versterken van onze positie in de markt, het uitbreiden van ons klantenbestand en het bevorderen van innovatie in onze producten en diensten”, luidt het. “Met Kristof zijn ervaring en expertise in financiën en zakelijke strategie, gecombineerd met de diepgaande kennis van de sector en klantgerichte benadering van Manuel, zijn we ervan overtuigd dat we nieuwe hoogten zullen bereiken. Everclean blijft zich inzetten voor uitmuntendheid in klantenservice, productkwaliteit en duurzaamheid. Onze klanten rekenen tevens meer en meer op onze service al ‘totaalleverancier’.”

Manuel Evers en Kristof Van Lutsenborg

Het huidige klantenbestand van Everclean bestaat onder meer uit overheidsinstellingen, ziekenhuizen, scholen en bedrijven. Everconstruct, het zusterbedrijf van Everclean dat actief is binnen een niche van renovatie- en onderhoudswerken, focust zich meer op de uitvoerende klant en onderhoudt bijvoorbeeld periodiek een 300-tal vakantiehuizen van Sunparks in Mol.