De voorbije jaren kwamen chefs als Viki Geunes van Zilte***, Thierry Theys van Nuance**, Bart De Pooter van De Pastorale**, Edwin Vinke van De Kromme Watergang**, Soenil Bahadoer van De Lindehof**, Wout Bru van Le Grand Verre*, Alex Verhoeven van Hert*, Carl Wens van De Pastorie*, Piet Huysentruyt van SOS Piet en Likoké*, en zelfs Jeroen Meus van Uzine* en Dagelijkse Kost langs. Een lange lijst aan bekende namen dus.
“Dit jaar hebben we de langst acterende sterrenchef van België bereid gevonden om voor één keer achter de pannen van zijn ’t Fornuis weg te glippen en voor ons zijn unieke kijk op oerdegelijk culinair genot te presenteren: Johan Segers brengt zijn keuken naar de Kempen.” Hij wordt vergezeld door Koenraad Colman van Imperial Heritage Caviar, die zijn beste kaviaars zal presenteren en Johans gerechten verder zal veredelen.
Daarnaast wordt weer het kruim van de Kempische en Antwerpse ondernemerswereld samengebracht, na het diner komt er een live band spelen, om af te sluiten met een swingende DJ-set.
Vanwege de enorme belangstelling wijkt het evenement dit jaar uit naar een ruimere locatie: Domein Witbos. “Hoe mooi Link21 ons de voorbije jaren ook heeft gehuisvest, met 340 gasten werd het ondertussen te klein, daarom kiezen we nu voor de legerhangars van Domein Witbos.”
Net als bij alle vorige edities zal de organisatie een som geld aan diverse goede doelen uit de Kempen schenken. Er zijn nog tafels (voor 10 personen) beschikbaar. Indien je als culinaire levensgenieter, of als bedrijf met je personeel of beste klantenrelaties wilt deelnemen, neem dan contact op met tb@ggb.be voor meer informatie en de concrete voorwaarden.