Westmalle
Cirque Magic kiest zaal Le Cirq als locatie voor eerste afterwork event
De 43-jarige Dorothy heeft een verleden in de horeca, maar wil onder de naam Cirque Magic een iets andere richting inslaan
Brasserie-taverne Peter & Zout neemt na 18 jaar afscheid van klanten
“Zo lang zelfstandige zijn is zwaar. Mijn rug en nek spelen soms op. In de rustigere periodes lukt dat nog wel, maar in de drukke periodes wordt het te zwaar. Vandaar onze beslissing, hoewel we onze klanten heel hard gaan missen.”
Hoe Karel Mintjens opklom tot één van de grootste meubelfabrikanten: “Hij gaf zich volledig voor de firma, maar werd er ook voor beloond”
“Je moest je volledig voor de firma geven, zoals hij deed, maar je werd er dan ook wel voor beloond."
Hoofdbrouwer van Westmalle gaat met pensioen en geeft fakkel door
Jan Adriaensens, hoofdbrouwer van Westmalle gaat eind deze maand op pensioen. Lieven Van Hofstraeten, die al zestien jaar mee werkt in het bedrijf, neemt het roer over. Tijd voor een bezoekje aan de brouwerij.
Paters van Westvleteren spiegelen zich aan de paters van Westmalle en zoeken extra muros CEO
Sint-Sixtusabdij van Westvleteren zoekt manager voor de brouwerij
Italiaans restaurant in Westmalle beloond met keurmerk voor authentieke keuken
Il Gambero Rosso kreeg van een Italiaans horeca-instituut het label 'Eccelenze Italiane'.