Tielen
IJsboerke lanceert drie Belgische innovaties en onderneemt een Frisko Roadtrip door de Kempen
Voor IJsboerke wordt 2024 hét jaar van de Frisko. De Kempense ijsjesfabrikant pakt uit met een nieuwkomer in de Frisko-familie: de Frisko Noisella. Daarnaast worden de Belgian Originals bekers in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien en Jules Destrooper letterlijk uitvergroot naar een 1.000 ml bak.
Brasserie De Mansarde heropent deuren met nieuwe uitbater Marc (64): “Eigenlijk ben ik al sinds mijn 13 jaar in de horeca aan de slag”
De bekende brasserie De Mansarde is terug van weggeweest. Op vrijdag 1 maart opent Marc Van den Eynde met veel goede moed opnieuw de deuren van de succesvolle horecazaak
IJssloeberke trakteert personeel DR Technieken op wafels voor inzet bij nieuwbouw
De werknemers van DR Technieken schoven met veel plezier aan bij de mobiele foodtruck van IJssloeberke
Het ijs van IJsboerke verbindt generaties. “Van Bumba-ijs voor peuters tot de kerstbûche bij oma op tafel”
De Frisko van IJsboerke werd uitgeroepen tot Hét Product Made in Kempen. De ijsproducent koestert die eer. “Onze ijsjes worden in Tielen geproduceerd voor en door Kempenaars.”
IJssloeberke neemt nieuw productie-atelier in gebruik: “De vraag naar ons ijs was enorm gestegen”
IJssloeberke, de bekende ijsverkoper uit Tielen (Kasterlee), investeerde fors in een gloednieuw productie-atelier
Personeel IJsboerke beëindigt staking na toezegging koopkrachtpremie
Na drie dagen van stakingen bij de IJsboerke-fabriek in Tielen (Kasterlee) is het personeel tot een overeenkomst gekomen met de werkgever