Lochristi
Emma (28) opent hoeveslagerij Atelier Pure: “Uit liefde voor de stiel”
"Bewuster eten en vooral weten waar het vandaan komt is voor consumenten zo belangrijk geworden", klinkt het.
Unizo Oost-Vlaanderen verkiest The Bee Academy als Starter van het Jaar
Het bedrijf van CEO Fabrice Poppe verbindt IT-technische profielen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt met bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers.
Slagerij Stefan De Clercq bestaat 30 jaar: de echte Poeskes steken een handje toe
Stefan en dochter Laure - sinds vijf jaar mee in de zaak - kregen zaterdagmiddag Erik en Mia, het slagerskoppel uit Zaffelare, enkele uren mee achter de toog.
De Feestarchitect wint Gault & Millau Catering Award
Conceptcateraar Christ Schepens van de Feestarchitect mocht de award voor Innovative Concept Catering of the Year in ontvangst nemen.
Davy Tollenaere trekt met zijn marketingbedrijf naar Malaga
"Alles waar Stairway voor staat in België, willen we ook uitstralen in Spanje", vertelt CEO Davy Tollenaere.
Zoon van Ivan Sabbe profileert zich expliciet in de sector van zonneenergie
Laurenz Sabbe, zoon van Ivan Sabbe, gooit zich op de markt van de hernieuwbare energie