Borgerhout
Het succes van Frituur Tina, waar vegetariërs en veganisten verwend worden: “Een frituur is ideaal om mensen vegan te leren eten”
“Er is een stijgende tendens, maar gemiddeld blijft het aanbod wel beperkt tot 20 procent van de snacks”, klinkt het.
Ze hadden de beste preparé van de wereld, maar nu gaan Jean-Pierre en Conny met pensioen: “Ik heb geen dag tegen mijn goesting gewerkt”
Een overnemer voor hun zaak vonden Jean-Pierre (66) en zijn vrouw Conny niet.
Restaurant van dEUS-violist heropent met nieuw concept: “Ik wil een minidorp in Borgerhout waar je kan eten, drinken, dansen en cultuur opsnuiven”
“Een mix van hapjes en volwaardige schotels die je naar eigen goesting kan combineren. Je eet wat je zelf wilt, gaande van een volledig diner tot een drankje met een paar tapa’s. Of iets daar tussenin.”
Dag van de Ambachten in atelier Spil: “We willen bijdragen aan een levendige buurt”
“De metiers van atelierbewoners lopen erg uit elkaar. We proberen een interessante mix bij elkaar te brengen”, legt Mante uit.
Supermarkt voor workshops in BorgerHub. “Een bord repareren kan écht kunst worden”
De standhouders gaven bezoekers in het voormalige vredegerecht niet alleen meer informatie, ze leerden hen ook zelf zeep, glasramen, kombucha en haakwerkjes te maken.
Open Vld pleit voor lagere fiscale druk op Turnhoutsebaan: “Nodig om gedreven ondernemers aan te trekken”
“De opcentiemen op de onroerende voorheffing voor de Turnhoutsebaan vormen al geruime tijd een probleem", klinkt het.