Boechout
Derde generatie bij Reynders Label Printing in Boechout is aan zet: “We waken over onze familiewaarden”
“We hebben dan ook klanten van de slager in het dorp tot multinationals in de chemie en pharma”, klinkt het.
Keurslager Somers maakt lekkerste boerenpaté: “Van Himst wist de paté te smaken”
“Er waren 41 kandidaten en ik heb van alle patés geproefd. Ik moet eerlijk zijn dat de smaken heel dicht bij elkaar lagen”, zegt Ben Somers.
Caro start uitlaatservice voor honden: “Eerste stap van droom om hondenpension te openen”
Baasjes die een dag weg moeten, er een weekend op uit trekken of door de werkuren moeilijk hun honden uit kunnen laten, mogen in de Antwerpse zuidrand voortaan een beroep doen op Caro’s Beestenboel.
Het verhaal van damesboetiek Vrou gaat verder in Hove: “Dorpse gastvrijheid, urban sfeer”
Aan het Sint-Laureysplein van Hove opende vorige week Vrou. Na zes jaar van groei in Boechout verhuizen Joni Schots en Wim Van der Smissen hun damesboetiek naar het centrum van de buurgemeente.
Meer dan honderd zonnepanelen zorgen voor groene stroom op Sfinks: “Elk jaar verkleinen we onze ecologische voetafdruk”
De installatie van energieplatform Bolt trekt deze zomer langs verschillende evenementen om ze van lokaal opgewekte stroom te voorzien. Sfinks is daar één van.
Drie Antwerpse chefs maken nog kans op de titel van ‘Lady Chef of the Year’: “Finesse, kwaliteit en eigenheid”
De organisatie merkt nog steeds dat de doorsnee Belg steevast een lijstje met mannelijke chefs kan opnoemen, maar amper vrouwelijke. “Tijd dus om ze opnieuw in de kijker te zetten en zo ook jonge, toekomstige chefs te inspireren en te motiveren”