Hier koop je kleren per kilo: ‘grootste vintagemarkt van Europa’ komt naar Gent 27 September, 2022 - Gent
Chocolaterie van Erik (63) en Christine (61) krijgt eindelijk plekje in Gault&Millau: “Bekroning voor al die jaren hard werken” 27 September, 2022 - Berlare
“Bedrijven slaan een noodkreet”: Gentse ondernemers niet blij met schrappen van het dagticket voor parkeren 26 September, 2022 - Gent
“Het is alsof ik mijn baby weggeef”: populair danscafé vlak bij Overpoort krijgt nieuwe zaakvoerders 26 September, 2022 - Gent
KMSKA gaat digitale tour op met eigen app: “Bezoekerservaring versterken” 26 September, 2022 - Antwerpen
DOSSIER. Hoe belangrijk zijn hoge lonen? “Een wortel om je te lokken, maar ze motiveren niet om te blijven” 26 September, 2022 - Antwerpen
Van blootsvoets in Afrika tot ceo van Belgische schoenenreus: nichtje treedt in de voetsporen van Wouter Torfs 24 September, 2022 - Antwerpen
DOSSIER. In The Pocket-CEO Jeroen Lemaire: “Als het niet alleen om centen gaat, geven mensen meer terug” 23 September, 2022 - Antwerpen
“Wij verkopen speelgoed dat niet naar het containerpark verdwijnt”: Waalse keten opent filiaal in Gent 23 September, 2022 - Gent
Drongense cybersecurity komt in handen van bedrijf uit Zwijnaarde: “Willen onze expertise verzilveren” 23 September, 2022 - Drongen
Na twee jaar verbouwen vloeit er weer bier uit tapkranen van de Yucca: “Klaar voor een knallend jaar” 23 September, 2022 - Gent
Vandemoortele gaat strijd aan tegen plasticberg met kunstwerk van Kamagurka: “Alles inspireert, zelfs plastic!” 23 September, 2022 - Gent
Consultancykantoor Pauwels Consulting neemt Nederlands recruitmentbedrijf Science@Work over: “Onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo” 23 September, 2022 - Gent
“Ik kan toch geen 7 euro per bol ijs vragen?” Uitbaatster Hilde werkt “heel het jaar voor niks” door hoge energierekening 22 September, 2022 - Ninove
Seraphine (19) en Maurice (21) toveren oude tramstelplaats om tot bar en exporuimte 22 September, 2022 - Merelbeke
Gent Gesloten in het weekend om zijn personeel te kunnen houden: Geoffrey (38) opent nieuw gastronomisch restaurant