Het restaurant MESA vind je in de bruisende Sint-Adries wijk in Antwerpen, op een boogscheut van de Nationalestraat, de Kaaien en de Grote Markt. Je proeft er van de wereld in een bijzondere setting, gecreëerd door het team van Tomorrowland.
Op het Eilandje popt de bekende urban zomerbar en openluchtrestaurant SOMMAR dan weer al enkele jaren op. Vorige zomer zwaaide sterrenchef Nick Bril er met de garde en stond hij samen met zijn team aan de ofyr vuurschaal. Dit jaar slaat SOMMAR de handen in elkaar met MESA. Op het menu staan authentieke recepten vanuit de verste hoeken van de wereld, samengebracht tot één unieke smaakbeleving.
Jan Van Leuffel van SOMMAR: “Elk jaar vertellen we met SOMMAR een totaal nieuw foodverhaal in ons restaurantgedeelte. Vorige zomer werkten we samen met The Jane. Dit jaar slaan we de handen in elkaar met MESA voor een wereldse lunch of diner in openlucht met zicht op de Schelde en in een ongedwongen sfeer.”
In de bar genieten gasten van de Tomorrowland cocktail en verschillende ‘Mesa bar bites’ als ‘roasted paprika dip’, een ‘Mesa taco selection’, ‘lobster roll’ of ‘spice of the world ribs’. In het restaurantgedeelte wordt een menu geserveerd dat een vleugje Tomorrowland kreeg. De kaart telt à la carte gerechten, maar wie wil kan ook voor een menu kiezen: GRANDE MESA laat je reizen door de hele MESA kaart, MESA VERDE is een volledig vegetarisch menu en wie houdt van zeevruchten kan intekenen op een Seafood Dinner Experience. Een must is afsluiten met de ‘Tomorrowland cake’.