Afbeelding13 Oprichtster Epiphany Vanderhaegen. Foto RR

Vegan restaurant Epiphany’s Kitchen gaat tweede zaak openen in Antwerpen

ANTWERPEN, GENT - Pizzadeeg op basis van yuccawortel, glutenvrije pasta’s en zelfs de kleurrijke cocktails: alles wat op tafel verschijnt, is veganistisch bij Epiphany’s Kitchen in Gent. Met haar plantaardige recepten wil oprichtster Epiphany Vanderhaeghen nu ook Antwerpen veroveren.

Al sinds de start in 2019 rekent Epiphany op hetzelfde keukenteam. Vorig jaar kregen de vier vaste koks een mooie beloning voor dit teamwerk, toen het restaurant werd uitgeroepen tot de ‘Best Vegan Dinner Place’ door Be Vegan. Voor het eten uiteraard, maar ook voor het feeërieke interieur van het restaurant.

“Ons volledige basismenu is plantaardig opgebouwd”, vertelt Epiphany Vanderhaegen. “Maar we laten steeds de optie open om naast de vegan producten toch nog een stukje vis, vlees of kaas bij te bestellen.”

 

Het feeërieke interieur van Epiphany’s Kitchen. Foto RR

“De vegan formule en sfeervolle inrichting zullen ook in onze tweede vestiging de blikvangers zijn. We mikken op volgend jaar om ook in Antwerpen gasten te mogen verwelkomen in ons restaurant.”

Via een crowdfundingcampagne bij WinWinner hoopt Epiphany extra investeringen binnen te halen.