Traiteur Sigrid Stroobants Traiteur Sigrid Stroobants van Traiteur Service Sigrid met haar drie bronzen Hospitality Awards. In het ver.

Traiteur Service Sigrid twee keer op podium tijdens Hospitality Awards in categorie ‘beste loyaliteit’ en ‘inspirerende positiviteit’

Sigrid Stroobants (48) van Traiteur Service Sigrid uit Zoersel heeft op de uitreiking van de Hospitality Awards twee keer de derde plaats in de wacht gesleept. Ze haalde brons in de categorie ‘beste loyaliteit’ en evenaarde die prestatie in de categorie ‘inspirerende positiviteit’.

Sigrid is niet aan haar proefstuk toe. In 2018 won ze als eens een Horeca Award voor haar ‘hospitality’ of gastvrijheid. In 2020 won ze de titel van ‘Beste Gerecht’ in de wedstrijd Het KookTalent van Vlaanderen met haar dessertenbuffet, gepresenteerd op een etagère. Ze weet altijd een bijzonder persoonlijke toets aan een gerecht te geven. Zo maakte ze dit jaar nog een speciale parachutetaart voor de reünie van het derde bataljon paracommando’s in Halle-Zoersel.

Stroobants volgde haar opleiding in de hotelschool. Daarna belandde ze in de horeca. Twintig jaar geleden startte ze als traiteur in bijberoep. De laatste tien jaar is ze volledig zelfstandige traiteur. Sinds twee jaar heeft ze tegenover de kerk van Sint-Antonius een gezellig zaaltje d’Eigenwijze waar mensen op afspraak tijdens privédineetjes of restaurantdagen kunnen komen genieten van haar kookkunsten.

Met de feestdagen in aantocht breekt er weer een heel drukke periode aan voor de traiteur-cateraar. Ze is vooral bekend van haar paëlla’s en barbecues. “Ik stel me heel flexibel op”, vertelt Sigrid. “Door mijn service, kwaliteit en verse, seizoensgebonden producten, probeer ik mij te onderscheiden.”

Sigrid is van alle markten thuis. Ze kookt zowel vernieuwend, maar kan ook heel klassiek gaan.

Al jarenlang worden de Hospitality Awards uitgereikt tijdens een gala-avond in San Marco Village in Schelle. Die feestzaal is nu failliet. Daarom was de uitreiking verplaatst naar Salons Lassaut in Holsbeek bij Leuven.