Smokey Jo’s Garage 666

Smokey Jo’s Garage 666 keert terug naar Antwerpen

Na 5 jaar maakt de American inspired zomerbar Smokey Jo’s Garage 666 een comeback. Net zoals voordien wordt de oude opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck in Berchem omgetoverd tot een pop-up buitenrestaurant van maar liefst 2.900m². Met de experts van BBQ-restaurant Black Smoke aan het vuur en de chefs van The Dirty Rabbit en Brasserie Appelmans achter het fornuis belooft het concept opnieuw een succes te worden.

“Ons team zit op hete kolen om de smokers – en de keet – opnieuw in vuur en vlam te zetten. Smokey Jo’s Garage zal open zijn op droge en mooie donderdagen, vrijdagen en in de weekends. We zijn er helemaal klaar voor”, zegt Kasper Stuart, horecaondernemer van Black Smoke, The Dirty Rabbit, Brasserie Appelmans en Absinthbar in Antwerpen.

Op de kaart zijn gerechten als ‘Vuurgelikte Antwaarpse grillworst’, ‘Bad Hunter’ en een ‘Pit-Bitch’ terug te vinden, verzorgd door de teams van Black Smoke, The Dirty Rabbit en Brasserie Appelmans.

Brouwerij Duvel Moortgat en Stadsbrouwerij De Koninck slaan dan weer de handen in elkaar voor een aantal unieke bieren die enkel in de Garage en op de brouwerij worden geschonken. Onder meer Duvel 666, een gloednieuw bier naar aanleiding van de 150ste verjaardag van de brouwerij.

Vroegtijdig take-away event

Om alvast een voorproefje te geven van wat er in de zomer te wachten staat, organiseren Black Smoke en Absinthbar twee take-away events. Op zaterdag 20 en zondag 21 maart worden HEAVENLY 666 RIBFEST en DEVILISH DRINKFEST afgevuurd op het publiek.

De zomerbar zelf opent officieel van 7 mei tot 29 augustus de deuren op de voormalige opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck.