De twee richtten in 2014 The Jane op en mochten in de jaren erna twee Michelinsterren in ontvangst nemen. Nu is het aan Nick Bril om die uitdaging in zijn eentje verder te zetten.
“The Jane heeft ons vanaf het eerste moment uitgedaagd, zowel creatief als culinair”, aldus Sergio Herman aan Gazet van Antwerpen. “Ik kijk met trots terug op alles wat we hier bereikt hebben. Het is niet meer dan logisch dat Nick Bril met zijn talent en ondernemerschap verderzet wat hij de voorbije jaren in de praktijk al deed.”
De beslissing van Sergio Herman komt niet onverwachts: Nick Bril baat het restaurant al sinds 2017 alleen uit. Herman wil de komende jaren meer focussen op de internationale groei van zijn groep. De twee splitsen hun wegen naar eigen zeggen in goede verstandhouding.
Bril kijkt vol enthousiasme naar de toekomst. “De eerste fase van The Jane heeft mij enorm uitgedaagd, als chef en als mens. Het was een mooi traject. Daardoor ben ik alleen nog maar meer gemotiveerd om The Jane in al haar facetten nog verder te laten groeien.”