Bedoeling was om half augustus de renovatie te kunnen afronden, maar de uitbaters Guy Cox en Hugues Comté zijn daarin niet geslaagd. “We kwamen voor enkele onvoorziene problemen te staan, maar nu zitten we in de laatste rechte lijn. De keuken is verdubbeld in omvang, het plafond is volledig vernieuwd, dat is nu geluidsabsorberend”, zegt Guy die er samen met Hugues in 2007 hun zaak begonnen. Het pand dateert van 1905. Na de coronaperiode kwam het restaurant met ene nieuw concept. Dat zorgde voor een vliegende start.
De uitbaters zijn erin geslaagd topchef Johan Van Raes aan te trekken om het toezicht te houden. “We zetten eerstdaags onze menukaart online. De keuken blijft Frans-Belgisch. Wie nu al wil reserveren, kan dat via Whatsapp. De prijzen zijn zeker niet duurder geworden. De verbouwingen waren nodig om de kwaliteit te kunnen bewaken”, vervolgt Guy.
Boven het restaurant komen drie appartementjes, geschikt voor expats die hier een gedurende een bepaalde periode verblijven.