De Boechoutse Sterke werd in zijn categorie beloond met een zilveren medaille op de internationale wedstrijd van IWSC in Londen. Deze eau de vie wordt op het wijndomein gemaakt van persresten van de Auxerrois druif. In het verleden werd deze ook van andere druivensoorten gemaakt in Boechout.
De geoogste druiven worden niet tot de laatste druppel uitperst. De overblijfsels aan pulpresten van de schil en vruchtvlees worden gedistilleerd. Na een flesrijping verdwijnt de drank nog minstens een jaar in een houten vaatje. Met zijn 44 procent is ook de naam van de Sterke meteen duidelijk.
Likeur
Ondertussen wordt er verder geëxperimenteerd en Oud Conynsbergh heeft nu ook zijn eigen kruidenlikeur op basis van Pinot Noir en kruiden die in de wijngaard worden gebruikt. De zachte likeur met kruidentoets heeft wel een alcoholgehalte van 43 procent.
De eau de vie, de likeur en uiteraard de wijnen zijn zondag te proeven van 13 tot 19 uur tijdens de kerstmarkt aan de molen van Boechout.