Elke week worden twee bedrijfsleiders tegenover elkaar geplaatst. Aan de hand van open vragen leren ze elkaar beter kennen tijdens een Blind Date Bizz. Kevin De Backer van The Gilded en Tom Arts van Succes Koffie zetten zich deze week aan onze tafel.
Chef Kevin De Backer sloot onlangs zijn zaak B23 om in het hotel De Gulde Schoen van Assita en Moussa Dembélé een nieuw restaurant te openen: The Gilded. En Tom Arts staat aan het hoofd van Succes Koffie, dat al in 1888 gesticht werd als importbedrijf. Het levert koffie aan horeca en bedrijven.
Het duo wisselt al snel adviezen uit die ze van andere ondernemers hebben meegekregen. Tom Arts: “Zorg ervoor dat je niet alleen in je onderneming, maar ook ernaast succesvol bent en maak daar je prioriteiten van. Dat was één van de voornaamste adviezen die ik heb onthouden. En hij doelde daar vooral op de thuissituatie.” Kevin De Backer is aangenaam verrast door dat advies. “Ik ben altijd heel gedreven in alles wat ik doe, dus dat is wel een goede tip, die ik zeker ga onthouden.”