Tito

Nieuwe pastabar Tito geeft voorproefje als take-out dark kitchen

In de lente van 2021 opent pastabar Tito de deuren op het Antwerpse Zuid. Maar liefhebbers van verse pasta en kwalitatieve bio-producten moeten niet langer wachten, want Tito opent vandaag al als dark kitchen en is te vinden op UberEats.

Na Sum Sum, La Taqueria, Sumac, Fugu en Tío lanceert ondernemersduo Raphael Helsmoortel en Serge Frank nu Tito. Deze pastabar kookt enkel met verse pasta en kwaliteitsvolle bio-producten.

Nog voor het fysieke restaurant opengaat in de lente van 2021, lanceert Tito als dark kitchen. Dit biedt Raphael en Serge de kans om te gaan experimenteren met menu’s, een idee dat ze ook toepassen op twee andere dark kitchens: Little Korea en La Gyozaria.

Het menu van Tito gaat van traditionele verse pasta pomodoro tot pasta met tomatensaus, nduja en mascarpone of pasta met groene pesto en pistache. Je vind Tito op UberEats.