Als ‘gepassioneerd entertainer’ en als ‘chef-kok die bakens verzet’ geeft de restaurantgids Nick Bril een score van 18,50 op 20, nog een half punt meer dan vorig jaar.
Aan de andere kant van de stad krijgt Viki Geunes van restaurant Zilte bovenop het MAS dezelfde score van Gault&Millau.
De restaurantgids roemt Nick Bril om zijn gave om te vernieuwen en tegelijk steeds opnieuw een uitzonderlijk niveau te halen. “Die consistentie dankt hij aan zijn doorzettingsvermogen om een heel team mee in zijn verhaal te betrekken. Met de quotering van 18,5 op 20 versterkt hij zijn positie te midden van de absolute topchefs van het land.”
Ter informatie: Peter Goossens van Het Hof Van Cleve in Kruishoutem scoort 19,50 op 20. Sang Hoon Degeimbre van restaurant L’Air du Temps in Éghezée haalt 19 op 20, en Nick Bril, Viki Geunes en Tim Boury van restaurant Boury in Roeselare behalen dus die mooie 18,50.