Eat My Oester heeft een assortiment van 14 soorten oesters afkomstig van over heel de wereld en met een breed smaakpalet: zout, zoet, ziltig, umami-rijk, zacht, romig, met een lange nasmaak,… Naast het ruime assortiment oesters, biedt Eat My Oester ook een aantal huisgemaakte dressings. Zo kan je andere smaken ontdekken bij de oesters. In het aanbod vind je bijvoorbeeld hun Fly Me To Mexico dressing of hun huisgemaakte Japanse ponzusaus.
“Oesters hebben zo veel betekenissen voor mij”, zegt Aldwin Camus, zaakvoerder van Eat My Oester. “Buiten de smaakbelevenis van zoet, zout of umami, ook het vakantie- en feestgevoel, de herinnering van het samenkomen rond een paar oesters met familie en vrienden, uitstappen naar Zeeland en Normandië. Het is voor mij een mooie jeugdherinnering van gezelligheid en vreugde. Dat wil ik overbrengen aan de mensen in deze tijden.”
Om de ervaring compleet te maken biedt Eat My Oester ook een selectie champagnes, (schuim)wijnen en sakes. “Die werden speciaal uitgekozen voor hun passende smaken bij de oesters”, aldus Aldwin Camus.