Sinds Ranjit in België aankwam, heeft hij niet stil gezeten. Dit bewijst hij met de opening van een tweede restaurant. “Ik heb vijftien jaar geleden in Portugal veel ervaring opgedaan in de horeca. Toen ik België kwam, was het moeilijk om meteen een restaurant te openen. Vooral omdat ik niet meteen het juiste personeel vond. Ik ben dan met een carwash in Lier begonnen om achter de schermen stap voor stap aan mijn eigen restaurant te werken.”
In oktober 2020 zette hij deze stap met Indian Palace op de Grote Markt van Lier. “In de zaal luister ik veel naar de klanten en ik kreeg klanten uit Boechout, Mortsel en Berchem tot zelfs uit Zwijndrecht en Schilde. Daarom zocht ik een pand om dichter naar hen te komen. Zo belandde ik in Mortsel.”
Begin juli kreeg hij de sleutel van de voormalige brasserie Ter Linde langs de Mechelsesteenweg. Na een grondige verbouwing opende hij er woensdag Gandhi Palace. “Ook hier serveren we de typische Indische keuken, enkel voor de kindergerechten zijn er frieten. We werken met smaakvolle kruiden en bereiden bijna alles in eigen keuken zoals het naan het Indische brood dat we in de kleioven maken. Een aanrader is de Jalfrezi. Dit zijn paprika, tomaten, ui, look en koriander die op de hotplate worden gebakken. Het kan gecombineerd worden met vis, kip, scampi’s of lamsvlees. We hebben ook veel vegetarische bereidingen.”