Picture1 Lorien en Olivier schrijven hun culinair verhaal met Amor Por La Comida. Foto Filip Spoelders

Cateraar van Amor Por La Comida opent nu ook delicatessenzaak in Lint

LIER, LINT - Olivier Van Sebroeck en Lorien De Belder uit Lier openden met Amor Por La Comida hun delicatessenwinkel in Lint. “De zaak is een uitbreiding op onze catering en ontbijtservice die blijven doorlopen.”

Amor Por La Comida bevindt zich in het pand waar tot voor kort wild- en gevogeltespecialist Tok-Tok zat.

“Tijdens onze catering op privé- en bedrijfsfeesten kregen we dikwijls de vraag van klanten waar ze onze bereidingen nog konden proeven. Aangezien we onze gerechten thuis maken, konden we niet meteen een antwoord geven. Daarom gingen we op zoek naar een pand om een winkel te openen naast onze catering en foodtruck van Amor Por La Comida. Toen we vernamen dat de zaakvoerder van Tok-Tok ging stoppen, zagen we een mooie kans”, vertellen Olivier en Lorien.

Het koppel heeft dus al stevig wat ervaring in het culinair verwennen van klanten. Olivier werkte als chef reeds bij Nuance in Duffel, bij Bistro Vintage in Kontich en bij restaurant Puro.

Tapas en ontbijt

“Bijna vier jaar geleden begonnen we met onze catering en foodtruck voor feesten. Tijdens corona schakelden we over naar het aan huis brengen van tapas en ontbijtmanden. Dit draaide erg goed dus zetten we dit ook verder. Om onze zaak meer naam te geven, is er nu ook de delicatessenzaak.”

De klanten kunnen in Lint terecht voor hun dagelijkse charcuterie, belegde broodjes en veel meer. “We breiden ons assortiment uit met verse salades en bereidingen. Uiteraard zijn er onze diverse tapas en ook het aanbod van Spaanse specialiteiten, zoals hammen en salami’s, wordt nog ruimer. We gaan steeds op zoek naar nieuwe en verrassende bereidingen. Onze salades wisselen geregeld. Zo is onze Spaanse rundssalade momenteel een aanrader.”

De delicatessen worden verder aangevuld met onder andere verschillende wijnen, een eigen gin en truffelchips.

“Ons verhaal van Amor Por La Comida is nu compleet. Met een foodtruck, een BBQ-trailer, onze veelzijdige catering en de winkel hebben we een gevarieerd aanbod terwijl het voor ons erg afwisselend blijft. Dit maakt het vrij zwaar maar het is heel plezant.”