ANTWERPEN – Cyla Vogel wordt de nieuwe general manager van Hotel & Restaurant FRANQ. Verder maakt het enige Relais & Châteaux-hotel en restaurant van Antwerpen van de noodgedwongen sluiting gebruik om het hotel en restaurant grondig schoon te maken, alle voorzorgsmaatregelen te treffen en in een nieuw kleedje te steken. Zo willen ze na alle corona ellende weer een frisse start maken.
Het adagium is alombekend: in elk probleem schuilt een opportuniteit. Dit is niet anders voor de komende zomer en de restrictieve maatregelen die vakanties of citytrips in het buitenland hoogstens onwaarschijnlijk zullen maken. Daarom besloot het 39 kamers tellende Hotel FRANQ, dat voor het eerst zijn deuren opende in het najaar 2017 in een voormalig 19de eeuws neoclassistisch bankgebouw, om amper drie jaar later het interieur een ‘softe facelift’ te geven.
”Na alle corona ellende willen we weer een frisse start maken. Na deze woelige tijden zal de nood aan sfeer en beleving nog groter zijn. Ik verwacht dat veel Belgen de warme gezelligheid en uitstraling van ons hotel zullen opzoeken en waarderen”, verklaart kersvers general manager Cyla Vogel, die haar carrière onder meer opbouwde in de evenementen- en horecabranche.
Hotel en restaurant FRANQ, dat in het historische hart van Antwerpen gelegen is op een steenworp van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Grote Markt en de Meir, kan voor het culinaire rekenen op het talent van sterrenchef chef Tim Meuleneire rekenen. De naam van het hotel leest trouwens ook als een eerbetoon, met een vleugje nostalgie, aan de verdwenen Belgische Frank die hier en daar nog opduikt in de decoratie van het hotel.