ANTWERPEN – Bie Verheye heeft het met haar quinoa-granolamerk La Favo tot in de keuken van Sergio Herman geschopt. De samenwerking tussen de Antwerpse onderneemster en de Nederlandse sterrenchef resulteert in drie exclusieve premiumsmaken.
De Antwerpse Bie Verheye startte in haar eigen keuken met het maken van 100% natuurlijke, handgebakken granolas zonder geraffineerde suikers. En dat wekte de interesse van Sergio Herman. Met de opening van The Pine House, het ontbijtconcept van zijn Strandhotel in Cadzand-Bad, was hij op zoek naar mooie producten om zijn ontbijtassortiment aan te vullen. Als vroege fan van La Favo was snel het idee geboren om een gezamenlijke granola-lijn uit te brengen.
Sergio Herman: “La Favo staat voor een prachtig product waarbij ambachtelijkheid en pure ingrediënten primeren. Als ambitieuze jonge onderneming was het de perfecte partner om een vernieuwende, culinaire granola mee te lanceren.”
De drie nieuwe smaken zijn Noten & Duindoornbes, Boekweit & Bessen en Chocolade & Pistache, geïnspireerd op de Zeeuwse roots van de sterrenchef en opgebouwd rond producten van hier. Het ondernemersduo wil samen aantonen dat granola meer is dan ontbijt alleen.
Bie Verheye: “Samenwerken met Sergio Herman is een droom voor een onderneemster met een passie voor food. Prachtig om te zien hoe hij van mooie producten een ware culinaire ervaring kan maken. Er beloven mooie dingen uit dit partnership voort te komen.”