Delaet 3

Antwerps slager Luc De Laet opent vleesrestaurant in Hasselt

Samen met de Limburgse horecaondernemer Maurice Vroonen, die vandaag al restaurant Casbar en Bar Balthazar in Sint-Truiden uitbaat, opent de bekende Antwerpse slager Luc De Laet een gloednieuw vleesrestaurant in Hasselt.

Vrijdag openen daar de deuren van Bontà, een restaurant dat vlees als specialiteit op het menu zet, op de site van Versuz in Hasselt.

Luc De Laet is reeds de drijvende kracht achter verschillende vleesrestaurants in de Antwerpse regio, zoals Butcher’s Dining en MAVEN ANTWERP. Met zijn slagerij Butcher’s Store biedt hij al jaren een bijzondere gedroogde ham aan: Bontà by De Laet & Van Haver. Dat is nu ook de naam voor het nieuwe Limburgse restaurant.

Het concept van Bontà sluit aan bij discotheek Versuz door naast de culinaire ervaring op het bord ook aandacht te besteden aan de sfeervolle inrichting en de juiste muzikale vibes.