Clinique Cinq

Beautycenter Clinique Cinq opent de deuren in Antwerpen

ANTWERPEN – Met Clinique Cinq is het Antwerpen een beautycenter rijker. Voortaan kunnen mensen bij de spa terecht voor een totaalbeleving met onder andere scubs, massages en manicures. Clinique Cinq wil zich onderscheiden van de concurrentie door het gebruik van tal van cruelty free en vegan producten die een primeur zijn in België.

Voortaan kunnen mensen voor hun manicure, massages, scrubs en andere schoonheidspraktijken terecht bij Clinique Cinq in het Antwerpse Hopland. Het concept biedt welness in combinatie met efficiënte, holistische behandelingen aan met de nieuwse apparatuur. Maar het wil zich vooral onderscheiden door het gebruik van cruelty free en vegan producten die een primeur zijn in België. Voorbeelden zijn Voya (Iers) en Ila (Brits), die ook een deel van de opbrengst aan goede doelen in derdewereldlanden schenken.

“Ongeacht leeftijd wil elke vrouw genieten van een gave en gezonde huid. Daarom bieden we schoonheidsbehandelingen aan voor zowel lichaam als gelaat met de focus op huidverbetering. Daarnaast kan je hier eveneens terecht voor een luxemanicure en -pedicure of een Russische manicure (met frees), maar ook hydrafacials, bindweefselmassages en algemene massages behoren tot ons ruime aanbod”, vertelt het beautycenter.

Lees ook

  • VOF
    01/10/2024
    Flaneur Uitgevers
    Antwerpen
  • BV
    01/10/2024
    Cvl-immo
    Dendermonde
  • BV
    01/10/2024
    Marie Desmet Advocatenkantoor
    Harelbeke