balonnen1

Starter van de Week: ballonnen tijdens corona

BOOM – Wie in regio Boom binnenkort een bubbelfeestje of in de toekomst nog een groter feest plant, kan voortaan terecht bij ikhouvanballonnen.be. Initiatiefneemster Kristel Nijskens stortte zich in volle coronatijd op dit nieuwe project dat de focus legt op kleurrijke ballondecoraties.

Feestelijke ballonnen in vele maten, kleuren en composities die zowel persoonlijke als professionele gelegenheden kunnen opvrolijken. Daar start fotografe Kristel Nijskens mee onder de naam ikhouvanballonnen.be.

“Corona zorgde voor uitgestelde en afgelaste communies en huwelijken. Dat had natuurlijk ook impact op mijn job als fotografe”, vertelt Nijskens. “Maar het idee om naast de fotografie met iets nieuw te starten, kwam er al snel. Na elke fotoshoot met kinderen gaf ik hen altijd al een ballon cadeau. Die tovert telkens meteen een glimlach op hun gezicht. Ik verdiepte me in de ballondecoratie, volgde enkele workshops en realiseerde dat de twee handig gecombineerd kunnen worden.”

Iedereen feest

Ikhouvanballonnen.be biedt een ruim aanbod aan feestelijke ballonnen voor een hele waaier aan gelegenheden. Voor gender reveal parties bijvoorbeeld, maar ook op kerst- en huwelijksfeesten kunnen ballonnen voor een vrolijke toets zorgen. Ook als cadeau op verjaardagsfeesten, doopfeestjes en babyborrels komt een ballon goed van pas.

“Ik heb daarnaast een aanbod voor bedrijven, die met ballontorens hun bedrijfsevents kunnen opfleuren. Plaats het aan de ingang van je bedrijf en je valt meteen op. Bovendien brengt het de genodigden meteen in de juiste stemming”, besluit Nijskens.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.