MeraClaeys

AP Hogeschool gaat voor West-Vlaamse verkoopautomaten

ANTWERPEN – Het nieuwe academische jaar gaat van start en de studenten van AP Hogeschool Antwerpen worden ontvangen met gloednieuwe verkoopautomaten. Daarvoor ging de hogeschool een samenwerking van 7 jaar aan met het West-Vlaamse Mera-Claeys. Niet zozeer de prijs, maar wel het ecologisch karakter van het aanbod gaf de doorslag.

Het gaat om water-, frisdrank-, snoep- en warme drankenautomaten. In het waterassortiment zitten ook smaakwaters met meer dan tien referenties. Die zouden niet alleen gezonder, maar ook goedkoper zijn dan traditionele limonades. Daarnaast wordt de koffie gemaakt van verse bonen. AP Hogeschool Antwerpen koos uitsluitend voor cashless automaten. Alle betalingen zullen dus met de bankkaart, Apple Pay of Google Pay kunnen gebeuren.

“De toestellen zijn energiezuinig en de koffiebekers zijn 100 procent recycleerbaar”, zegt Bart Claeys, zaakvoerder van Mera-Claeys. “Ook alle verpakkingen van de waters bestaan uit 100 procent gerecycleerde grondstoffen.”

Met deze deal verstevigt Mera-Claeys zijn Antwerpse aanwezigheid. “De provincie is altijd al één van onze belangrijkste afzetmarkten geweest. Hoe meer klanten in één regio, hoe gemakkelijker en beter de dienstverlening wordt.”

Lees ook

  • VOF
    01/10/2024
    Flaneur Uitgevers
    Antwerpen
  • BV
    01/10/2024
    Cvl-immo
    Dendermonde
  • BV
    01/10/2024
    Marie Desmet Advocatenkantoor
    Harelbeke