Charlotte&Willem

Charlotte & Willem twijfelt om in Antwerpen te blijven

ANTWERPEN – Charlotte & Willem heeft er een tweede vestiging bij. Na meer dan 50 jaar in Antwerpen is de lederwarenspeciaalzaak nu ook in Turnhout actief en twijfelt ze om in Antwerpen open te blijven.

Christel Malta, zaakvoerder van Charlotte & Willem, woont zelf in Vosselaar. Intussen is ook dochter Kato bij de zaak gekomen en als jonge mama wou zij liever dicht bij huis werken. “Daarom was deze nieuwe winkel in de nieuwe wijk Turnova super interessant voor ons. Bovendien vermijden we zo ook de dagelijkse files naar Antwerpen”, aldus Malta.

De zaak denkt er zelfs aan om Antwerpen te verlaten. “Het is nog steeds niet wat het zou moeten zijn. Er gelden nog altijd veel beperkingen voor het winkelen. In Antwerpen hebben we maandenlang geen toeristen en zelfs geen klanten van buiten de provincie gezien. Nu we twee vestigingen hebben, twijfelen we om Antwerpen open te houden, zeker als we rekening houden met de hoge huurkosten.”

Charlotte & Willem, gelegen aan de Oudaan in Antwerpen, heeft de voorbije decennia bekendheid opgebouwd dankzij haar service. “Klanten moeten onze producten kunnen passen, zien, voelen. We geven hen advies en staan hen bij in hun keuze. Op diezelfde manier willen we ook in Turnhout groot worden.”

Lees ook

  • VOF
    01/10/2024
    Flaneur Uitgevers
    Antwerpen
  • BV
    01/10/2024
    Cvl-immo
    Dendermonde
  • BV
    01/10/2024
    Marie Desmet Advocatenkantoor
    Harelbeke