RenaultAntwerpen_Afbeelding

Hij is er: de nieuwe Renault CLIO bij Renault Antwerpen

Het lanceringsweekend is achter de rug en dat betekent dat de nieuwe CLIO nu voor iedereen te ontdekken valt bij Renault Antwerpen. Ook de nieuwe Renault TWINGO staat al te blinken in de showroom aan de Noorderlaan. En of dat nog niet genoeg is, komen binnenkort ook de volledig elektrische Renault ZOE en een nieuw gamma VU eraan.

Voortaan valt de nieuwe Renault CLIO uitvoerig te ontdekken bij Renault Antwerpen. Die is aan de buitenkant nog atletischer en moderner. Ook het interieur werd volledig opnieuw bedacht en haalt zijn inspiratie bij de kwaliteit en de technologie uit de hogere segmenten. De wagen is een iconische stadsauto die op vele manieren kan worden aangepast en afgewerkt.

“Ter ere van de lancering van dit nieuwe model, werd ook de beperkte versie Edition One uitgebracht. Een verfijnd design en hoogstaande technologie zijn vertaald in LED-koplampen Pure Vision, een acheruitrijcamera en het multimediasysteem Renault Easy Link met een 9.3” aanraakscherm. De versie is te herkennen aan de 16” alu-velgen met diamant-look, Edition One badges en specifieke zetelbekleding in imitatieleder en velours. Kortom een uitzonderlijk karakter voor iedereen die meer wil”, weet Michael Van Eynde, filiaalhouder Renault Antwerpen.

Ook de nieuwe TWINGO is er, met een vernieuwde voorkant, nieuwe ledverlichting, technologische verbeteringen en vele personalisatiemogelijkheden. Renault Antwerpen nodigt u graag uit om deze wagens te ontdekken en er een proefrit mee te doen.

Elektrisch aanbod

In het volledige elektrische aanbod is er dan weer de nieuwe Renault ZOE, gekenmerkt door nóg opvallendere lijnen en een unieke persoonlijkheid. Die komt er in het najaar aan. “Dankzij de nieuwe en nog krachtigere accu beschik je over een actieradius van 380 kilometer. De snellaadfunctie maakt het mogelijk om met slechts 30 minuten al 150 kilometer te rijden. Verder biedt de app een handigheid. Met één druk op de knop ga je handig op pad, bereken je de benodigde laadtijd en meer.”

Nieuw gamma bedrijfswagens

Niet enkel bij de personenwagens, maar ook bij de bedrijfswagens biedt Renault heel wat nieuwigheden. Zowel de Renault Master als de Renault Trafic krijgen binnenkort een opvolger.

De jaren ervaring met fleet-klanten in de haven en de bouwsector maken van Renault Antwerpen, samen met de service die op professionals is afgestemd, dé specialist van Renault-bedrijfsvoertuigen. Als erkend Business Center worden oplossingen op maat van elk beroep geboden. Verder maakt Renault Antwerpen sinds 2018 deel uit van Groep Kenis, wat de kennis en expertise alleen maar ten goede komt en vele voordelen oplevert voor de klant van de toekomst.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek