Phantom Antwerp

Nieuwe nachtclub in Antwerpse havenwijk

ANTWERPEN – Clubben zoals in Milaan en Barcelona, maar dan op het Eilandje. Vanaf vrijdag 22 februari kunnen partyliefhebbers voor een exclusief avondje stappen terecht bij Phantom Antwerp, een trendsettende 21+ nachtclub aan de Braziliëstraat.

Oprichtster en eigenares Gladia Soeleman zocht bijna twee jaar naar een geschikt pand. Met de keuze voor de Braziliëstraat komt Phantom Antwerp terecht in het hart van de bruisende havenwijk het Eilandje. De club ligt parallel met de Rijnkaai.

Soeleman haalde inspiratie bij buitenlandse clubs uit Europese grootsteden. Gladia Soeleman: “Phantom Antwerp wordt een club met een hoog entertainmentgehalte. We stappen af van de typische discotheeksfeer en leggen daarbij de focus op het servicegerichte aspect van exclusief clubben.”

Vrijdag ligt de focus op urban en R&B terwijl zaterdag house en dance op het programma staan. De club zal ook werken met bijzondere thema-avonden en podium bieden aan nieuw, opkomend Belgisch en buitenlands dj-talent. In de toekomst wil Phantom Antwerp ook horeca-avonden organiseren op maandagavond, de uitgaansdag voor horecamedewerkers in het bijzonder.

Met een oppervlakte van 300m² kan Phantom Antwerp ook gehuurd worden als polyvalente eventlocatie voor bijvoorbeeld launches, recepties of verjaardagen. Het pand heeft alle nodige faciliteiten, inclusief een industriële keuken waardoor ook catering tot de mogelijkheden behoort.

De club is de volgende stap in de uitbreiding van het businessconcept van Gladia Soeleman naast haar evenementenbureau Phantom Events. Soeleman gaat Phantom Antwerp samen leiden met haar dochter Cheyenne, die de functie van clubmanager op zich neemt.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek