Lobco2care_vlnr_Jan Pszeniczko_Dirk Van Ham_Michael Pszeniczko

Dirk Van Ham wordt vennoot bij Lobco2care

ANTWERPEN – Dirk Van Ham wordt vennoot bij Lobco2care, het public affairs kantoor van Jan Pszeniczko en zoon Michael Pszeniczko. Het Antwerpse kantoor werd in 2007 opgericht door Jan Pszeniczko en probeert in België en Nederland complexe beleids- en overheidsdossiers te ontwarren door de brug te slaan tussen bedrijven, overheid, federaties en beleid.

Dirk Van Ham was voordien 17 jaar actief bij Diageo, een multinational op het gebied van bier en gedestilleerde dranken met hoofdkantoor in Londen. Hij was er onder meer Corporate Relations Director Continentaal Europa en General Manager Benelux.

Jan en Michael Pszeniczko, founding partners Lobco2care: “Met een combinatie van commerciële ervaring in de internationale retail en Fast moving consumer goods-sector en een uitgebreid public affairs en federatienetwerk brengt Dirk een extra dimensie naar ons. Deze expertise maakt het mogelijk om de groei van ons public affairs kantoor te versterken en versnellen.”

Breed netwerk

Dirk Van Ham ook voorzitter van Vinum et Spiritus. Dit is de Belgische federatie van de sector wijn en gedistilleerde dranken, die optreed als partner voor de overheid en expertisecentra bij het promoten van een cultuur van verantwoord drinken als deel van een evenwichtige levensstijl. Tot slot is hij ook lid van de raad van bestuur van Stiva, de Nederlandse stichting voor verantwoorde alcoholconsumptie.

Dirk Van Ham: “Ik kan mijn disciplines, kennis en netwerk als vennoot bij Lobco2Care inzetten voor diverse projecten. Werken in een Antwerps kantoor voelt ook een beetje als thuis komen.”