Sacha Buyck bol.com

Bol.com opent bijkantoor in Antwerpen

ANTWERPEN – Bol.com opent dit voorjaar een bijkantoor in Antwerpen. De medewerkers zullen er ondernemers ondersteunen en adviseren bij het verkopen van hun assortiment op het platform.

Bol.com stelde in 2012 de winkel open voor partners. Sinds 2014 kunnen ook Belgische handelaars en webshops hun assortiment verkopen via bol.com. Bijna 1 op de 2 verkochte pakketjes zijn afkomstig van een partner die via bol.com verkoopt. Bol.com verwacht dat dit in de toekomst verder zal toenemen.

De winkel werkt inmiddels samen met 20.000 partners uit België en Nederland, waardoor de klant de keuze heeft uit 17 miljoen artikelen. De partners variëren van fysieke winkeliers die kiezen om hun online activiteiten (deels) uit te besteden, tot volledig online spelers die via bol.com verkopen om hun afzetmarkt te vergroten. Ze kunnen hun assortiment ook op voorraad te leggen in het fulfilmentcenter van Bol.com en het distributienetwerk gebruiken.

Antwerpse kantoor in dienst van partners

Sacha Buyck, manager België bij bol.com: “Bij bol.com winkelen inmiddels 2 miljoen Belgische consumenten. We willen hen zo goed mogelijk bedienen. Er werken reeds tientallen Belgen bij bol.com, maar vanuit de locatie in Antwerpen staan we nog korter bij winkeliers en handelaars.”

Voor het bijkantoor van bol.com, dat in mei opent op een nader te bepalen locatie in Antwerpen, gaat bol.com op zoek naar extra Belgische collega’s. De eerste vacatures op banen.bol.com zijn die voor Market Managers, Partner Adviseurs en Partner Specialisten.

Bol.com is al sinds de start in 1999 een van de populairste winkels van Nederland en België. Meer dan 20.000 Nederlandse en Belgische winkeliers verkopen via bol.com aan zo’n 9 miljoen Nederlanders en Belgen. Bol.com is sinds 2012 onderdeel van Ahold Delhaize.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek