Ufirst proximus partner of the year

Ufirst uit Kontich krijgt erkenning van Proximus

KONTICH – Op de jaarlijkse Proximus Partner Ceremonie werd Ufirst uitgekozen tot Proximus partner of the year 2018. Het is de tweede maal dat de Kontichse onderneming deze award mag ontvangen.

Oorspronkelijk werd Ufirst genomineerd voor Best Connectivity Partner van 2018, maar uiteindelijk ging het telecom- en IT-bedrijf voor de tweede maal naar huis met de award Proximus Partner of the year 2018.

Nicolas Mulders, Managing Director van Ufirst: “Wij zijn ontzettend trots dat we deze award voor de tweede keer mogen ontvangen. Hiermee bevestigt Proximus dat onze insteek om telecom en IT te integreren tot oplossingen op maat van elke klant de juiste aanpak is. Deze erkenning hebben we te danken aan ons gedreven team, onze trouwe klanten en natuurlijk ook de steun van Proximus.”

Ufirst uit Kontich integreert telecom- en IT-oplossingen naadloos om zo efficiënte en beveiligde werkomgevingen voor elke soort organisatie en voor elk type gebruiker te ontwikkelen.

Patrick Meuwissen, Managing Director van Ufirst: “We bekijken samen met onze klanten waar ze staan op vlak van telecom en IT en waar we kunnen optimaliseren. Denk maar aan toestellen, connectiviteit, platform, processen, beveiliging, ondersteuning voor gebruikers, enzovoort. Alleen als deze elementen perfect op elkaar afgesteld zijn, geniet u ten volste van de vele voordelen van een digitale werkplek.”