Made in cijfers

Records voor Made in Antwerpen

ANTWERPEN – Made in blijft de records opstapelen. In 2018 steeg het aantal unieke gebruikers op Made in Antwerpen met 7% ten opzichte van het voorgaande jaar. Met 677.242 is ons lezerspubliek momenteel het grootst sinds de start van Made in Antwerpen. Maar we willen nog meer ondernemers en geïnteresseerden bereiken.

16.009 mensen zijn intussen geabonneerd op de dagelijkse nieuwsbrief van Made in Antwerpen. Samen las u vorig jaar bijna 2,1 miljoen pagina’s op onze website. Dat u af en toe van het leven wil genieten, blijkt uit de top 3 van meest gelezen artikels van het afgelopen jaar:

Maar u kan ons nieuws ook volgen via de sociale media. Zo verspreiden we het nieuws dagelijks via Facebook en bouwen we ook een stevige LinkedIn community uit.

Ook in de andere 6 regio’s kon Made in een stevige groei opteken in het najaar van 2018. Samen overschreden we meerdere keren de grens van 2 miljoen pageviews per maand.

Ook in 2019 willen we opnieuw gaan voor records. We werken aan diverse nieuwigheden en optimalisaties om jou nog meer, beter en sneller op de hoogte te brengen van alle nieuws van bedrijven en ondernemers uit de Antwerpse regio. Heb je zelf nieuws? Of wil je meer informatie over adverteren op ons B2B-platform? Mail ons dan via redactie@madeinantwerpen.be.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek