Fietsen Wildiers

Fietsen Wildiers opent derde vestiging

KAPELLEN/ZWIJNDRECHT – Nadat aan jaar geleden in Zwijndrecht een tweede filiaal van Fietsen Wildiers uit Kapellen de deuren opende, komt er nu een derde vestiging. De Antwerpse fietsenzaak koos voor de Nieuwstraat in Geel.

Fietsen Wildiers is een familiezaak en werd in 1937 in Kapellen opgericht. Sinds 1998 is de zaak in handen van 3de generatie Tim Wildiers. Na de tweede en derde vestiging blijft Fietsen Wildiers ambitieus naar de toekomst kijken. “Op termijn willen we groeien naar zeven vestigingen op de as Antwerpen-Luik”, aldus operationeel manager Kris Voet. “Geel is ideaal gelegen in de driehoek Turnhout-Mol-Herentals. In Antwerpen is fietsen een enorme hype. We zijn ervan overtuigd dat dat zal overslaan richting de Kempen.”

Kris Voet en Peter Hermans, de voormalige tandem achter Garage Hermans in Herentals, zijn medevennoten geworden bij Fietsen Wildiers. “We beslisten om ons in te kopen in de fietswereld omdat we niet blind waren voor de mooie groeicijfers die deze sector jaar na jaar laat optekenen”, licht Peter Hermans toe. “Bij Fietsen Wildiers beschouwen we de fiets als een volwaardig mobiliteitsalternatief.” Bedrijfsfietsen zijn een belangrijke markt voor Wildiers, maar ook particulieren zijn welkom in de Nieuwstraat.

Wildiers telt 12 werknemers, waarvan er 2 in Geel aan de slag gaan. “De leidinggevenden starten mee de winkel op zodat ze kunnen bekijken wat er nog nodig is. Het is de bedoeling dat hier op termijn minstens 4 mensen werken.”

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek